....en dag på sjön

 

I över 50 år har Honda legat i framkant vad gäller marin ingenjörskonst.
Prislista, klicka här!

En massa kul i ett litet paket. Dessa motorer ser små ut, men de är tillräckligt kraftfulla för att utan ansträngning ta dig ut på kustnära vatten på en liten båt eller jolle. De är tillräckligt lätta att bära, med ergonomiska handtag och är lätta att stuva undan i din bils bagageutrymme.

 BF2,3 från:     

Nästa stora trend inom kompakta motorer.

Marinmotorerna i vår nya serie är kompakta, portabla, lättanvända och fullpackade med de allra senaste Honda-innovationerna. Det är inte bara smart teknik, det är teknik som räcker för livet.

BF4:          

BF5 från: 

Lyft bara på dem och kör iväg. BF8 - BF10-motorerna är lätta, kompakta och deras vikbara handtag gör dem suveränt bärbara. De är perfekta för mindre båtar, jollar och ekor och de blir perfekta extramotorer för större fisketursbåtar och segelbåtar.

BF8  från:  

BF10 från: 

Lätt och bärbar kraft som är smidig, ren och tyst. Utombordare som ger 15 eller 20 hästkrafter och som faktiskt är bärbara – jodå, det är sant. Med välplacerade infällbara handtag är de perfekta för alla båtar som behöver kraft i fickformat.


BF15 från: 

BF20 från: 

Här är en motor som gör det den ska utan att hitta på dumheter. Oavsett om det gäller tillförlitlighet i vardagen, från båt till strand eller på semestern har denna mångsidiga trecylindriga motor den rätta kombinationen av smidig effekt, låg ljudnivå och pålitlig drift – oavsett vilket vatten det gäller.

BF30 KAMPANJ: 

ord. pris 

 

Imponerande trecylindriga lätta motorer. BF40 och BF50 är våra tekniskt mest avancerade och lättaste utombordsmotorer. De har ett klassledande vikt-effektförhållande, kraftfull acceleration och imponerande bränsleekonomi.BF40 KAMPANJ: 

ord. pris 

BF50 KAMPANJ: 

ord. pris 

Kompakt utombordsmotor fylld med Hondas ledande uppfinningar. Utombordsmotorn BF60 har låg vikt men är ändå stark, ger hisnande acceleration och otrolig bränsleeffektivitet - allt i ett behändigt paket.

BF60 KAMPANJ:   

ord. pris 

Njut av jämn rak fyrcylindrig prestanda. Upplev dina äventyr på det öppna vattnet med en motor som ger dig fyrtaktspålitlighet och effektivitet i en smidig och snygg design. Dessa kompakta och kraftfulla motorer är helt rätt för större RIB-båtar och sportbåtar.

BF80 KAMPANJ: 

ord. pris 

BF100 KAMPANJ:

ord. pris

 

Tre kraftfulla, snygga och slanka motorer för att ge kraft åt dina äventyr. Smidig prestanda och optimal kraft är vad du får från den senaste 4-taktstekniken i dessa utombordare från Honda. 50 år med forskning om motorer och innovationer inom Honda har alltså inte varit förgäves.

 

BF115 KAMPANJ från:

ord. pris från 

BF135 från: 

             BF150 från: 

V6-kraftpaket för många vattensporter, kommersiella aktiviteter och äkta glädje.Totalt vridmoment och toppfart är dina med dessa storvolymiga motorer; de ger dig en kraft och prestanda du behöver för din båt. Nu finns det inget skäl att hålla igen.

 

BF175 från:  

BF200 från:  

BF225 från:  

Snygg och slank med V6-kraftFrån pionjärerna inom 4-taktstekniken kommer BF250. Den är resultatet av 50 års forskning och utveckling, vilket har satt nya standarder inom 250-hästarsklassen. Välkommen till Hondas vilda sida.

BF250 från: